medi Lymfseminarium

Stockholm, World Trade Center, onsdag 26 maj 2021

Synergie 2017 lymphology foyer

Lymfologi idag och i framtiden. Vart går vägen?

Stockholm, World Trade Center

medi Lymfseminarium senareläggs

Med anledning av corona-pandemin har medi valt att skjuta upp datumet för vårt Lymfseminarium som skulle ha gått av stapeln i World Trade Center i Stockholm den 23 april i år.

Nytt datum är 26 maj 2021.

Du som är anmäld behåller din plats. Vill du boka av ditt deltagande så behöver du kontakta oss på info@medi.se eller 08-96 97 98. Observera att vi tar ut en no-show-avgift för dem som uteblir utan att avboka.

Lymfseminarie framflyttat - välkommen till webbinarie 11 november 2020!

På grund av coronaviruset bör inte sammankomster över 50 personer genomföras. Vi vill såklart genomföra seminariet med dig på plats och har därför valt att skjuta upp datumet ännu en gång.

Vi - och många med oss - har sett fram emot seminariedagen och vi vill inte lämna er tomhänta. Därför vill vi bjuda in dig till ett kostnadsfritt webbinarium med samma föreläsare som deltar på seminariet i maj 2021.

Välkommen att delta i vårt webbinarium! Ta del av en timmes intervju med samma rxperter som kommer föreläsa på Lymfseminariet den 26 maj 2021. Temat är lymfödem och lipödem, och du har möjlighet att skicka in frågor både före och under intervjun och få svar av experterna själva.

Webbinariets experter är:

  • Dr. Robert Damstra, dermatolog specialiserad på lipödem och lymfödem, Drachten, Nederländerna.
  • Drs. Annemarieke Fleming, legitimerad psykolog på Reade Rehabilitation Amsterdam, Nederländerna


Webbinariet riktar sig till dig som är yrkesverksam inom området lymfologi. Deltagandet är helt kostnadsfritt för sjukvårdspersonal. Infomera gärna dina kollegor!

Alla som är anmälda till medi Lymfseminarie har kvar sina platser till datumet i maj. Tider, program och plats är oförändrade, bara datumet är ändrat.

Klicka här för program och anmälan

Vi har fått några av Europas ledande experter på området att dela sin kunskap med oss ​​denna dag:

Vill du veta mer om våra huvudföreläsares bakgrund så kan du ladda ner dessa pdf:er: