Denna webbplats använder cookies för att förbättra din shoppingupplevelse. Fortsätt om du accepterar detta eller ta reda på mer om cookies.

Policy för personuppgifter

Insamling och användning av personlig information.

Alla personuppgifter som medi samlar in på nätet används endast för din personliga vård eller lagras och behandlas för att möjliggöra att produktinformation och tjänsteerbjudanden skickas ut och – om detta krävs för att hantera din förfrågan – skickas vidare i enlighet med din beställning från medis företagsgrupp.

Informationsutbyte

Vi utbyter inte din personliga information med tredje parts företagsorganisationer som ägnar sig åt direktmarknadsföring. Vi utbyter endast din personliga information med en tredje part om informationen krävs för att slutföra en tjänst/transaktion mellan oss och dig, t.ex. behandling av kreditkort.

Kakor

Kakor hjälper oss att ge dig en bra upplevelse när du besöker den här webbplatsen och gör att du kan utnyttja funktioner som onlinehandel och personlig anpassning på webbplatsen fullt ut.  Vi använder inte kakor för att samla in eller lagra information som ditt namn, din adress eller dina betalningsuppgifter. Kakor skadar inte din dator. Besök http://www.aboutcookies.org för att läsa mer om kakor

 

Google Analytics från Google, Inc. (”Google”).
http://www.google-analytics.com

Google Analytics använder ”kakor” – textfiler som skickas till din dator – för att hjälpa webbplatsen analysera hur användare använder webbplatsen. Den information om hur du använder webbplatsen som genereras av kakan (inklusive din IP-adress) skickas till och lagras av Google på servrar i USA. Om anonymisering av IP-adressen aktiveras kommer Google att korta av/anonymisera den sista oktetten i IP-adressen för medlemsstater i Europeiska unionen och även för andra parter i enlighet med Avtalet om Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Endast i undantagsfall skickas hela IP-adressen till och kortas av Google-servrar i USA. Å webbplatsleverantörens vägnar använder Google den här informationen för att utvärdera hur du använder webbplatsen, sammanställa rapporter om webbplatsaktivitet för webbplatsoperatörer och tillhandahålla andra tjänster relaterade till webbplatsaktivitet och internetanvändning för webbplatsleverantören. Google kopplar inte din IP-adress till annan data som Google lagrar. Du kan neka till att använda kakor med hjälp av lämpliga inställningar i din webbläsare. Lägg dock märke till att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen om du gör det. Du kan även hindra Google från att samla in och använda data (kakor och IP-adress) genom att hämta och installera plugin-programmet för webbläsare under https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Ytterligare information om villkoren och bestämmelserna gällande användning och uppgiftsskydd finns på http://www.google.se/intl/sv/policies/terms/regional.html eller på http://www.google.com/intl/sv/policies/privacy/. Lägg märke till att Google Analytics-koden kompletteras av ”gat._anonymizeIp();” på den här webbplatsen, för att garantera att IP-adresser samlas in anonymt (så kallad IP-maskering).

När du klickar på länken placeras en så kallad opt-out-cookie giltig för denna domän i din webbläsare.

Facebook

Den här webbplatsen använder sociala insticksprogram (”insticksprogram”) som tillhandahålls av det sociala nätverket facebook.com som drivs av Facebook Inc., 1601 S. California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA (”Facebook”). Insticksprogrammen känns igen via Facebook-logotypen (ett vitt F mot en blå bakgrund eller en tumme upp-ikon) eller meddelandet ”Facebook Social Plugin” (socialt insticksprogram från Facebook). Se http://developers.facebook.com/plugins för en komplett lista över alla sociala insticksprogram. När du besöker en sida på vår webbplats som innehåller ett socialt insticksprogram upprättar din webbläsare en direktanslutning till Facebooks servrar. Facebook för över innehållet i insticksprogram direkt till din webbläsare som bäddar in innehållet på webbplatsen och gör det möjligt för Facebook att ta emot information om att du har gått in på respektive sida på vår webbplats. Vi kan alltså inte påverka de data som samlas in av insticksprogrammet och informerar dig utifrån vad vi vet: De inbäddade insticksprogrammen talar om för Facebook att du har besökt motsvarande sida på vår webbplats. Om du är inloggad på Facebook kan ditt besök skickas till ditt Facebook-konto. Om du interagerar med insticksprogrammen, till exempel genom att klicka på ”Gilla” eller skriva en kommentar, skickas motsvarande information direkt från din webbläsare till Facebook och lagras där. Även om du inte är inloggad på Facebook kan insticksprogrammen skicka din IP-adress till Facebook. För information om Facebooks syfte med datainsamlingen, dess omfattning och hur data behandlas samt dina rättigheter vad gäller detta och inställningsalternativ för integritetsskydd, läs Facebooks sekretesspolicy på: https://sv-se.facebook.com/about/privacy/. Om du har ett Facebook-konto och inte vill att Facebook ska koppla data om ditt besök på vår webbplats till dina medlemsdata som redan lagras av Facebook ska du logga ut från Facebook innan du besöker vår webbplats. Du kan även blockera sociala insticksprogram från Facebook genom att använda webbläsartillägg, som ”Facebook Blocker”.

Pinterest

På dessa websidor används ett plugin från det sociala nätverket Pinterest som drivs av Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, USA ("Pinterest"). Du kan se vilka av nätverkets logotyper som innehåller pluginet (t. ex. "Pin-it-Button" eller "P-button") via följande länk: http://business.pinterest.com/pin-it-button/ Genom att anropa en websida som innehåller detta plugin på vår webbplats så upprättas en länk mellan din dator och Pinterests servrar i USA. Din IP-adress och information om vilken websida du har besökt överförs oavsett om du är inloggad på Pinterest eller ej.

Om du är medlem och inloggad på Pinterest under tiden som du använder pluginet kommer information som samlas in om ditt besök att kopplas till ditt Pinterest-konto och vara tillgängligt för andra användare. Även vid andra interaktioner med olika Pinterest-plugins kommer motsvarande information att samlas in och lagras hos Pinterest. Om du inte önskar att Pinterest kombinerar denna information i ditt Pinterest-konto måste du logga ut från Pinterest innan du besöker vår webbplats. Logga in på https://policy.pinterest.com/sv/privacy-policy för mer information om insamling och användning av data via Pinterest.

Säkerhet

Vi strävar efter att vidta alla rimliga åtgärder för att skydda din personliga information. Vi kan dock inte garantera att de uppgifter du uppger på nätet är helt säkra och vi tar inget ansvar för säkerhetsöverträdelser om dessa inte beror på vår oaktsamhet eller grova vårdslöshet.
 
Ansvarsfriskrivning

medis webbplatser sammanställs mycket noggrant. Innehållet utökas och uppdateras kontinuerligt. medi tar dock inget ansvar för att informationen är korrekt eller komplett.Materialet som presenteras är avsett som allmän information. Det ersätter inte kommersiella, medicinska eller andra professionella råd. Vi tar inte ansvar för skador på egendom eller personer eller förluster som uppstår på grund av att denna information använts. Det får inte skapas länkar till vår internetportal från webbplatser som innehåller eller kan innehålla olagligt eller omoraliskt innehåll eller innehåll som bryter mot den offentliga säkerheten. Länkarna på vår webbplats är inga rekommendationer. Vi har inte verifierat faktainnehållet på dem eller hur korrekt den information de innehåller är. Vi tar inte ansvar för skador som kan uppstå på grund av att denna information använts. 

Allmänt

Du har rätt att se, korrigera, blockera och radera personuppgifter (i enlighet med personuppgiftslagen) som vi lagrar om dig om du lämnar in en skriftlig begäran och betalar en avgift på 100 SEK. Dessutom har du när som helst rätt att upphäva medgivanden du gett oss (t.ex. prenumeration på nyhetsbrev). Alla förfrågningar skickas till vår dataregisteransvarige, Alexander Schulat, medi Sweden AB, Box 6034, 192 06 Sollentuna, Sverige.

medi Sweden AB strävar efter att skydda alla användares integritet på vår webbplats och hålla all information du anger konfidentiell. Syftet med den här policyn är att tala om hur vi använder de personuppgifter som vi samlar in från dig.