Jobba hos oss

Vill du bli en del av medi Sweden?

Här hittar du våra lediga tjänster

Vi söker nu ytterligare en Produktspecialist inom medicinsk kompression

Vårt sortiment av medicinsk kompression är upphandlat i de flesta regioner/landsting. Vi arbetar främst inom områdena Flebologi & Lymfologi samt sårbehandling. Som produktspecialist på medi kommer du att utbilda och informera sjukvårdspersonal på sjukhus, vårdcentraler och privata kliniker, varför tjänsten innebär en del resande och övernattningar. Tjänsten innebär också förberedande och deltagande på utställningar/mässor samt övriga event. 

Du kommer att ge support och råd, varför vi gärna ser att du har klinisk bakgrund, t ex sjuksköterska, och/eller dokumenterad erfarenhet från försäljning av produkter inom detta område. Har du redan idag ett befintligt kontaktnät är detta givetvis meriterande. Du kommer att få en gedigen utbildning, dels internt på företaget och dels på huvudkontoret. Till din hjälp har du vår marknadsavdelning och vår serviceorganisation. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med korta beslutsvägar och stor flexibilitet, varför du kommer att få god möjlighet att skapa en arbetssituation som passar dig bäst. Du arbetar för framgångsrika samarbeten med kunder genom att planera, genomföra och övervaka försäljning och marknadsföring i ditt distrikt. Vi tar för givet att du är ansvarsfull, strukturerad, målinriktad och kundfokuserad. 

Som person är du målmedveten och gillar utmaningar. Du känner ett stort engagemang för ditt arbete och ser möjligheter före problem. Du har en vilja och förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du kan självständigt planera ditt arbete och har lätt för att kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska. Att du är duktig på att skapa och upprätthålla relationer med kunder är en självklarhet. Du känner dig bekväm att tala inför stora grupper.

Din bostadsort är i Stockholms län eller Mälardalen.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Alexander Schulat, VD, e-post: a.schulat@medi.se, mobil: 070-5919901 och/eller
Sara Svensson, Produktspecialist, e-post: s.svensson@medi.se, mobil: 0709-961701

Sista ansökningsdatum 2018-02-23.

Ansökan skickas till info@medi.se och ska innehålla personligt brev och CV. Tjänsten är på heltid och kräver B-körkort. Vi tillhandahåller tjänstebil. Bifoga lönekrav. 

Är du intresserad av att jobba på medi Sweden AB?

Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Skriv ett personligt brev och berätta varför du skulle passa hos oss. Glöm inte att bifoga ditt CV.

Hur användbar är den här artikeln?