Måttagning med medi vision

Se fram emot en speciell upplevelse. För första gången lanserar medi ett kontaktlöst digitalt system på marknaden. Med medi vision kan vårdgivare utföra måttagningen snabbt och digitalt, samt göra beställningen på en och samma gång.

medi vision fungerar även för flatstickad kompression. Mjukvaran har uppdaterats med en algoritm som omvandlar den inskannade datan till tighta mått.
NYHET: Nu kan du även skanna arm och hand. Fyll i vårt formulär så blir du kontaktad av en produktspecialist som kan ge dig mer information.

Kontaktformulär

medi vision digital måttagning för kompression | skanna patienten

medi vision - flerfaldigt belönad

Det digitala systemet för innovativa mätningar, medi vision, har tilldelats det tyska innovationspriset i kategorin #W2 Excellence in Business to Business -  Information Technologies | Industry Specific and Service Softwares. Det imponerade på det tyska designrådet med sitt mervärde för både vårdgivare och patient.

 

medi tilldelades även priset German Brand Award 2020 i kategorin "Excellence in Brand Strategy and Creation – Brand Communication – Integrated Campaign" för kampanjen för medi vision.

medi vision | digital måttagning

Den perfekta passformen på under fem minuter

Upplev den smarta framtiden med digital måttagning med medi vision: beröringsfritt, snabbt, precist. medi vision består av en surfplatta med 3D-kamera med en speciellt utvecklad mjukvara. medi vision är flexibel och mobil - den kan användas på vårdcentraler, sjukhus, vid hembesök eller i butiker. Mindre än fem minuter är allt som behövs för att ta alla nödvändiga mått till att beställa kompressionsstrumpor med perfekt passform. 

Beröringsfri måttagning med medi vision

Vid digital måttagning med medi vision skannas benen med en 3D-kamera. Systemet skapar en exakt 3D-modell med alla mått som krävs -  beröringsfritt och bekvämt.

Skanning av patient | medi | digital måttagning

För kompressionsstrumpor som passar perfekt

Med medi vision har digital måttagning anlänt till vårdgivare och butiker. Det innebär att personalen får mer tid till annat med patienterna, som t.ex. rådgivning. 

Tack vare den precisa måttagningen får patienten sina individuellt anpassade kompressionsplagg. Måtten kan även justeras vid behov, antingen av vårdgivaren själv eller med hjälp av en produktspecialist. 

 

 

 

 

Snabb & enkel beställningsprocess

Efter måttagningen kan vårdgivaren och patienten tillsammans välja färg, häftband och andra tillval till kompressionsstrumporna. Resultat: ett individuellt anpassat plagg.

medi vision - rådgivning hela vägen | medi | beställning av kompression
medi vision - bärbar | medi | skanna patienten | måttagning kompression

 

Bärbar

Har du patienter som inte kan lämna hemmet? Med medi vision är det inget problem - patienter med begränsad rörlighet kan även behandlas beröringsfritt i sina hem. 

Är du intresserad av medi vision?

För att kunna använda medi vision behöver du uppfylla följande kriterier:

● Utrymme: cirka 2,2 meter i diameter behövs vid skanning

● Ljusförhållanden: Inget direkt solljus eller speglar i skanningsområdet

● Tillgång till wifi eller möjlighet att parkoppla med en telefon

Kontaktformulär

Kontakta oss via formuläret nedan. Din förfrågan kommer att besvaras så snart som möjligt.

Fyll i alla obligatoriska fält, markerade med*