Kursledare

 

 

Kursledare

Lär känna våra kursledare

Pia Bergholm, Produktchef Leg. Sjukgymnast & Dipl. Lymfterapeut

Pia Bergholm är Leg. sjukgymnast & Dipl. lymfterapeut med lång erfarenhet inom området lymfologi/flebologi. Hon har arbetat på KS - Radiumhemmet ORC och Lymfödemenheten på Röda Korsets Sjukhus. Pia har även drivit egen praktik och utbildat flera av nordens verksamma lymfterapeuter på Röda Korsets Högskola.

Som produktchef har Pia det övergripande ansvaret för våra produktområden Flebologi och Lymfologi i hela landet. Hennes primära ansvarsområde är Stockholm och här ägnar hon sig åt kundbesök, rådgivning och att leda kurser.

Barbro Svensson, Produktspecialist Dipl. Sjukgymnast & Leg. Lymfterapeut

Barbro har många års erfarenhet, bland annat från Plastikkir. kliniken på SUS Malmö och som distriktssjukgymnast inom den kommunala äldreomsorgen.

Som produktspecialist med huvudansvar för Region Skåne och Landstinget Halland ägnar sig Barbro åt kundbesök, rådgivning och att leda kurser.

Sara Svensson, Produktspecialist Dipl. Sjukgymnast & Leg. Lymfterapeut

Sara är leg. sjukgymnast sedan 1996 och leg. lymfterapeut sedan 2002. Hon har arbetat med onkologi och palliation inom ASiH, på senare tid parallellt med poliklinisk lymfödemmottagning. Sara har även representerat Sveriges sjukgymnaster i det europeiska nätverket EAPC och är utbildad lärare inom vård och omsorg. Närmast kommer hon från en tjänst som enhetschef inom ASiH.

Sara arbetar primärt med vårt produktsortiment inom sårvård. I rollen som lymfterapeut förstärker och utvecklar hon vår befintliga verksamhet som ledande leverantör på den svenska marknaden.

Birgitta Severin, Produktspecialist Distriktssköterska

Birgitta Severin har flera års erfarenhet och kunskap från branschen, dels från liknande uppdrag som specialist inom medicinsk kompression och dels som sjuksköterska/distriktssköterska. Birgitta är därför kvalificerad att ge medicinsk rådgivning.

Som produktspecialist med huvudansvar för Västra Götalandsregionen och norra Sverige ägnar sig Birgitta åt kundbesök, rådgivning och att leda kurser.

Teija Lundgren, Produktspecialist Försäljningsansvarig

Teija kommer närmast från företaget Thuasne Begat där hon under tio år arbetat som sälj- och marknadsansvarig inom bland annat kompression, ortopedi och proteser. Lägg till 18 års erfarenhet från vården så förstår ni att tjänsten som Produktspecialist passar Teija som handen i kompressionshandsken!

Som produktspecialist med huvudansvar för mellan- och norra Sverige ägnar sig Teija åt kundbesök, rådgivning och att leda kurser.

Hur användbar är den här artikeln?