Kursledare

 

 

Kursledare

Lär känna våra kursledare

Sara Svensson, Produktspecialist Leg. Sjukgymnast & Dipl. Lymfterapeut

Sara är leg. sjukgymnast sedan 1996 och leg. lymfterapeut sedan 2002. Hon har arbetat med onkologi och palliation inom ASiH, på senare tid parallellt med poliklinisk lymfödemmottagning. Sara har även representerat Sveriges sjukgymnaster i det europeiska nätverket EAPC och är utbildad lärare inom vård och omsorg. Närmast kommer hon från en tjänst som enhetschef inom ASiH.

Sara är produktspecialist och huvudansvarig för produktområdet Lymfologi. I sin roll förstärker och utvecklar hon vår befintliga verksamhet som ledande leverantör på den svenska marknaden. 

Barbro Svensson, Produktspecialist Leg. Sjukgymnast & Dipl. Lymfterapeut

Barbro har många års erfarenhet, bland annat från Plastikkir. kliniken på SUS Malmö och som distriktssjukgymnast inom den kommunala äldreomsorgen.

Som produktspecialist med huvudansvar för Region Skåne och Landstinget Halland ägnar sig Barbro åt kundbesök, rådgivning och att leda kurser.

Birgitta Severin, Produktspecialist Distriktssköterska

Birgitta Severin har flera års erfarenhet och kunskap från branschen, dels från liknande uppdrag som specialist inom medicinsk kompression och dels som sjuksköterska/distriktssköterska. Birgitta är därför kvalificerad att ge medicinsk rådgivning.

Som produktspecialist med huvudansvar för Västra Götalandsregionen och norra Sverige ägnar sig Birgitta åt kundbesök, rådgivning och att leda kurser.

Alexandra Kanber, Produktspecialist & huvudansvarig för sårvård

Alexandra är utbildad medicinteknisk ingenjör och har tidigare arbetat inom stomi- och sårvård samt kirurgisk stapling. 

Som produktspecialist med huvudansvar för mellan- och norra Sverige ägnar hon sig åt kundbesök, rådgivning och att leda kurser.

Hur användbar är den här artikeln?