Kursledare

Kursledare

Lär känna våra kursledare

Anna Holm Sieppi

Produktspecialist
Leg. Sjuksköterska

Anna Holm Sieppi har många års erfarenhet från liknande uppdrag som produktspecialist i branschen och som sjuksköterska. Anna är därför kvalificerad att även ge medicinsk rådgivning.

Som produktspecialist med ansvar för Gävleborg, Jämtland, Stockholm, Västerbotten och Västernorrland ägnar sig Anna åt kundbesök, rådgivning och att leda kurser. 

Barbro Svensson

Produktspecialist
Leg. Sjukgymnast & Med. Lymfterapeut

Barbro har många års erfarenhet, bland annat från Plastikkir. kliniken på SUS Malmö och som distriktssjukgymnast inom den kommunala äldreomsorgen.

Som produktspecialist med huvudansvar för Blekinge, Halland, Kronoberg och Skåne ägnar sig Barbro åt kundbesök, rådgivning och att leda kurser.

Birgitta Severin

Produktspecialist
Leg. Distriktssköterska

Birgitta Severin har flera års erfarenhet och kunskap från branschen, dels från liknande uppdrag som specialist inom medicinsk kompression och dels som sjuksköterska/distriktssköterska. Birgitta är därför kvalificerad att ge medicinsk rådgivning.

Som produktspecialist med huvudansvar för Gotland, Jönköping, Kalmar och Västra Götaland ägnar sig Birgitta åt kundbesök, rådgivning och att leda kurser.

Sara Svensson

Produktspecialist
Leg. Sjukgymnast & Med. Lymfterapeut

Sara är leg. sjukgymnast sedan 1996 och leg. lymfterapeut sedan 2002. Hon har arbetat med onkologi och palliation inom ASiH, på senare tid parallellt med poliklinisk lymfödemmottagning. Sara har även representerat Sveriges sjukgymnaster i det europeiska nätverket EAPC och är utbildad lärare inom vård och omsorg. Närmast kommer hon från en tjänst som enhetschef inom ASiH.

Sara är produktspecialist och huvudansvarig för produktområdet Lymfologi. I sin roll förstärker och utvecklar hon vår befintliga verksamhet som ledande leverantör på den svenska marknaden. 

Jonas Burman

Produktspecialist
Leg. Sjukgymnast

Jonas Burman har flera års erfarenhet och kunskap från branschen, dels från liknande uppdrag som specialist inom stomiprodukter och dels som sjukgymnast. Jonas är därför kvalificerad att ge medicinsk rådgivning.

Som produktspecialist med huvudansvar för Dalarna, Norrbotten, Södermanland, Uppsala, Västmanland, Östergötland och Örebro ägnar sig Jonas åt kundbesök, rådgivning och att leda kurser.