Färgöversikt

Dessa färger erbjuder vi idag

Färgöversikt - Färgöversikt

Vilken är din favoritfärg?

Vem sa att medicinska kompressionsstrumpor var tråkiga? Med mediven får du tillgång till spännande färgnyanser för alla tillfällen, både för fest och för vardag. Oavsett vilken färg du väljer så kan du vara säker på att kvaliteten överträffar våra, och dina, krav på medicinsk effektivitet och funktion.

Här hittar du en aktuell översikt över alla våra standard- och trendfärger som våra kompressionsstrumpor, måttbeställda eller av standardstorlek, finns tillgängliga i.

Skillnaden mellan standard- och trendfärger är att standardfärgerna förändras mycket sällan medan trendfärgerna uppdateras minst en gång per år för att följa modets trender.

Läs mer om våra ...

Undantag gällande trendfärger

Följande utföranden går ej att få i trendfärg: AG lårstrumpa med höftdel/midjeband, ATE enbensstrumpbyxa, CT capri shorts, BT leggings, ET cykelbyxor. Gäller endast mediven plus och mediven forte.

Vi lanserar ett nytt färgkoncept för vårt rundstickade sortiment. Det innebär att fler färger blir tillgängliga i flera kvaliteter. En del färger försvinner ut sortimentet och nya tillkommer. Även våra motiv med kristaller från Swarovski kommer uppdateras med nya mönster. Vilka de nya standard- och trendfärgerna samt mönster är hittar du i vår färgöversikt. 

Färgöversikten gäller från 1:a oktober 2018.