Diplomerad måttagare

För rundstickad medicinsk kompression

Diplomerad måttagare

Arbetar du med rundstickade medicinska kompressionsstrumpor?

Bli diplomerad måttagare och lär dig grunderna i korrekt mätning och hur du väljer rätt storlek och material.

Vår mest populära kurs Diplomerad måttagare vänder sig till dig som kommer i kontakt med medicinska kompressionsstrumpor i din yrkesroll och vill få grunderna eller fräscha upp kunskaperna kring måttagning och beställning av rundstickad medicinsk kompression.  Det är bra om du har förskrivningsrätt, men inget måste.

På kursen lär du dig att mäta på rätt sätt och bedöma exakt vilken storlek som passar, eller om kompressionsstrumporna behöver måttillverkas. Vi går igenom olika material och beställningsprocessen i vår e-shop.  Under kursen får du även en kort introduktion i justerbar kompression. Efter kursen får du ett diplom som visar att du har de grundläggande kunskaperna i att mäta, välja och beställa rundstickade medicinska kompressionsstrumpor.

Våra produktspecialister har mångårig erfarenhet och expertkunskap om medicinsk kompression. I de flesta fall är de även medicinskt utbildade och kan därför svara även på medicinska frågor. Missa därför inte chansen att få svar på just dina frågor under kursen.

Dalarna

Vi har ingen schemalagd kurs i Dalarna för tillfället. Se vårt digitala kursutbud eller kontakta din produktspecialist för att boka en separat kurs på din arbetsplats. Vet du inte vem som är din produktspecialist? Kontakta vår Kundservice.
 

Gotland

Vi har ingen schemalagd kurs på Gotland för tillfället. Se vårt digitala kursutbud eller kontakta din produktspecialist för att boka en separat kurs på din arbetsplats. Vet du inte vem som är din produktspecialist? Kontakta vår Kundservice.

Gävleborg

Jönköping

Norrbotten

Vi har ingen schemalagd kurs i Norrbotten för tillfället. Se vårt digitala kursutbud eller kontakta din produktspecialist för att boka en separat kurs på din arbetsplats. Vet du inte vem som är din produktspecialist? Kontakta vår Kundservice.

Skåne

Stockholm

Sollentuna
Torsdag den 7 oktober
    Kursen 7 oktober är inställd. Kontakta Anna Holm Sieppi för mer information, tfn 0739-81 43 63.

Sollentuna
Måndag den 29 november

Uppsala

Vi har ingen schemalagd kurs i Region Uppsala för tillfället. Se vårt digitala kursutbud eller kontakta din produktspecialist för att boka en separat kurs på din arbetsplats. Vet du inte vem som är din produktspecialist? Kontakta vår Kundservice.

Västra Götaland

Göteborg
Tisdag 5 oktober - detta kurstillfälle är inställt. Kontakta Birgitta Severin för mer information, tfn 0709-96 15 75.

Göteborg
Torsdag 4 november
 - detta kurstillfälle är inställt. Kontakta Birgitta Severin för mer information, tfn 0709-96 15 75.

Göteborg
Torsdag 18 november

Sörmland

Västmanland

Vi har ingen schemalagd kurs i Västmanland för tillfället. Se vårt digitala kursutbud eller kontakta din produktspecialist för att boka en separat kurs på din arbetsplats. Vet du inte vem som är din produktspecialist? Kontakta vår Kundservice.

Östergötland

Örebro